Kaspersky Safe Kids bijwerken

Updates voor Kaspersky Safe Kids verhelpen fouten, voegen nieuwe functies toe en verbeteren de prestaties van bestaande functies.

Kaspersky Safe Kids zoekt eenmaal per week naar een nieuwe versie van het programma op de updateserver. Als een nieuwe versie beschikbaar is, geeft Kaspersky Safe Kids een melding weer.

Als je de Premium versie van Kaspersky Safe Kids bijwerkt, gebruik je ook na de update de Premium versie van het programma.

Kaspersky Safe Kids bijwerken

Opmerking: als de Gebruiksrechtovereenkomst wijzigt in verband met een update van Kaspersky Safe Kids, moet je deze aanvaarden alvorens je de nieuwe versie van het programma kunt installeren.